iQor Global Services Hungary Kft.

Az iQor egy 18 országban működő, több mint 32.000 munkavállalót foglalkoztató, üzleti megoldások kiszervezésével és terméktámogatási szolgáltatásokkal foglalkozó globális vállalat. Partnereink között tudhatjuk a világ legismertebb márkáit, akiknek olyan értékesítést követő terméktámogatási és ügyfélszolgálati megoldásokat nyújtunk, melyek átfogják a fogyasztói értékláncot a vevőszolgálattól, a kiszervezett szolgáltatásoktól kezdve egészen a termék diagnosztikai és javítási szolgáltatásokig.

  Olvass tovább...

Hotel Piroska**** - színvonalas szálloda Bükfürdő közelében

A Hotel Piroska**** és az Ambrózia Restaurant & Cafe, Bük fő utcáján várja azokat a kezdő pincér, illetve szakács tanuló jelentkezőket, akik szeretnének fiatalos csapatban, jó szakmai háttérrel rendelkező, folyamatosan fejlődő munkahelyen a szakmájuk mesterei lenni. Éttermünk vendégköre elsősorban német és cseh nyelvterületről érkezik, ami a tanulók számára kiváló lehetőség idegen nyelven is a gyakorlat megszerzésére, ezáltal elősegítve a későbbi elhelyezkedést.

  Olvass tovább...

Befektetés a jövőbe: egyedülálló szakiskolai gyakornoki programot indított Magyarországon 2015-ben az ALDI

Az ALDI Magyarország a kiskereskedelmi szektorban egyedülálló, duális képzési formában megvalósuló, szakiskolai tanulók részére megalkotott programot indított el a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarával (BKIK). Az ALDI osztrák és német anyavállalatánál mindennek már évtizedes hagyománya van. Ezt a kiforrott és eredményesen működő programot ültette át az áruházlánc a magyar piacra is.

  Olvass továb...